Lenjin - Staljin - Pobeda!

Ići dole

Lenjin - Staljin - Pobeda!

Počalji  Simon_Bolivar taj 8/11/2010, 00:06

Lenjin - Staljin - Pobeda!

Izvor: http://kprf.ru/actions/84324.html

Malo nas ima ….
U Moskvi nepregledan broj crvenih demonstranata

7. novembra u Moskvi na svečanosti organizovanoj od strane Komunističke Partije Ruske Federacije i njihovih saveznika bilo je prisutno više od 50. 000 ljudi.Ovo su samo preleminarni podaci s obzirom na to da na glavnom gradskom trgu na kome je skup organizovan nije bilo mesta za sve one koji su želeli da prisustvuju događaju.

Demonstranti su marširali glavnom ulicom Tver.U njihovim rukama su se mogle naći parole : ’’Lenjin-Staljin-Pobeda’’ , ’’Velika Oktobarska Revolucija – hvala zbog toga!’’ , ’’Za jedinstvo naroda i radničku solidarnost’’, ’’Živela Socijalistička Revolucija’’.

Učesnicima mitinga na Teatar skveru obratio se vođa Komunističke Partije Ruske Federacije Genadi Zjuganov.

-Dragi prijatelji,dragi drugovi! Marš Velikog Oktobra se širi celom planetom.Ideje slobode,bratstva,jedinstva i pravde,poštovanja radnih ljudi uveliko kucaju na svim vratima.Razlog ovome je kriza kapitalističkog sistema,koji je doživeo svoju eksploziju baš u svom uporištu – Wall Street-u!I danas nakon toliko godina suočavamo se sa agonijom.

-Dve prethodne ekonomske krize završile su se ratovima donevši nam neprocenjivu štetu.Ali mi trebamo biti ponosni uz podsećanje da je crvena zastava Oktobarske Revolucije posledica tih kriza.

U svom govoru Genadi Zjuganov dao je detaljnu analizu situacije u zemlji i svetu govoreći o nesposobnim i neodgovornim političarima aktuelne ruske vlade.

- Naša Partija u 20 veku vadila je državu iz teške situacije u kojoj se našla,a u 21 veku komunisti će pod crvenom zastavom Velike Oktobarske Revolucije obezbediti novi proboj u budućnost!

avatar
Simon_Bolivar

Broj poruka : 87
Datum upisa : 14.10.2008

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu